Британските депутати дадоха първоначално одобрение на законодателство за прекратяване на

...
Британските депутати дадоха първоначално одобрение на законодателство за прекратяване на
Коментари Харесай

Лондон прие на първо четене новата имиграционна система - прекратява свободното движение от ЕС

Британските депутати дадоха в началото утвърждение на законодателство за преустановяване на свободното придвижване на служащи с Европейския съюз, само че гласуването беше помрачено от спор за ковид и здравните експерти от чужбина, осведоми Агенция Франс Прес.

Законопроектът планува анулация на специфичния имиграционен статут за жителите на Европейски Съюз, Европейската икономическа зона и Швейцария след привършване на преходния интервал на 31 декември. Не се разкриват детайлности какъв ще бъде новият надзор, само че министър председателят Борис Джонсън към този момент разкри проекти за въвеждане на точкова имиграционна система , при която с приоритет са мигрантите за висококвалифицирани работни места.
 Кой ще може да работи във Англия след 2021 година?
Кой ще може да работи във Англия след 2021 година?

Ще има точкова система за привличане на квалифицирани мигранти...

Желанието за надзор на границите на Англия , а точно преустановяване на свободното придвижване на работна ръка с 27-те страни членки на Европейски Съюз, е основен фактор множеството британци да гласоподават за овакантяване на Общността на извършения през 2016 година референдум.

Вътрешният министър Прити Пател съобщи, че новата система ще бъде " по-здрава, по-справедлива и по-опростена " и ще " играе значима роля " за възобновяване на страната от пандемията от ковид. Но Ник Томас-Саймъндс от Лейбъристката партия упрекна държавното управление в отчуждаване на британците, до момента в който в това време разчитат на поддръжка в битката с ковид.
 Англия вкарва точкова имиграционна система
Англия вкарва точкова имиграционна система

Министърът на вътрешните работи на Англия Прити Пател ще разгласи, че държавното управление ще приключи свободното придвижване на хора

Мигрантите се чака да печелят минимум по 25 600 английски лири (28 600 евро, 31 200 долара) на година съгласно новата система, разгласи държавното управление, което значи под междинното възнаграждение на национално равнище от 30 420 лири, само че повече от доста позиции в областта на опазването на здравето и обществената грижа.

Според Томас-Саймъндс Лондон работи лицемерно към Националната здравна работа и обществените служащи, откакто им ръкопляска, а в същото време им споделя, че не са добре пристигнали на Острова.

Над 13% от личния състав в Националната здравна работа не са британци, а 5,5 на 100 са от страни членки на Европейски Съюз.

Пател акцентира, че държавното управление към този момент е въвело бързо издаване на визи за лекари, медицински сестри и други здравни експерти. Също по този начин се обезпечава автоматизирано едногодишно удължение на визите на тези здравни и обществени служащи, чиито визи изтичат преди октомври.
 От 2021 година посещаваме Англия до 6 месеца без виза
От 2021 година посещаваме Англия до 6 месеца без виза

Ема Хопкинс обясни новата емиграционна точкова система

Лейбъристите и други опозиционни депутати гласоподаваха срещу законопроекта на първо четене , само че Консервативната партия на Джонсън има болшинство в Камарата на общините и одобри проектозакона с 351 против 252 гласа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР