Британски зоопарк постави папагали в изолация, защото започнаха да псуват

...
Британски зоопарк постави папагали в изолация, защото започнаха да псуват
Коментари Харесай

Британски зоопарк наложи изолация на псуващи папагали

Британски зоопарк сложи папагали в изолираност, тъй като започнаха да псуват посетителите, заяви в. "Мирър ".

Петте африкански сиви папагала са осиновени от зоопарка "Фрискни " в Линкълншир на 15 август и са сложени в едно помещение. Изглежда те са употребявали времето си в карантина, с цел да се научат един от различен да псуват. Това довело чиновниците на зоопарка до нервен смях, само че когато птиците почнали да показват уменията си и пред гости, управлението решило да вземе ограничения.

Директорът на зоопарка Стив Никълс описа, че и преди са приемали папагали, които се държат невъзпитано. Когато птицата напсува някого, нормално той се разсмива и това я кара да повтори. Получава се циничен кръг и най-после сцената замязва на "работнически клуб ".

Възрастните гости нямат нищо срещу грубия език на птиците, само че управлението на зоопарка се безпокои да не го чуят и деца. Затова папагалите са върнати в изолираност още през първия ден пред аудитория. Те към този момент са сами измежду други птици и очакванията на управлението са новите им другари да ги научат на положителни обноски. Славата им обаче се е разнесла и е нормална панорама посетителите да псуват цветисто пред птичарниците с вяра да им отговори някой папагал.

"Превърнахме се в тематичен парк за възрастни " - майтапи се Никълс. Той регистрира обаче, че това е добре за бизнеса им, потърпевш доста от епидемията от Covid-19.

През август същият зоопарк се популяризира с жълточелия амазонски папагал Чико, който пее трогателно шлагери на Бионсе, Лейди Гага и Кейти Пери. Той също притегля доста гости, добавя БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР