Британски военен герой е разследван, задето е нарушил правилата за

...
Британски военен герой е разследван, задето е нарушил правилата за
Коментари Харесай

Секс скандал с британски генерал

Британски боен воин е разследван, задето е нарушил разпоредбите за карантината, като е кръшкал с омъжена жена, написа "Монитор ", цитирайки в. „ Сън “.

51-годишният ген.-майор Рупърт Джоунс си е признал, че е имал извънбрачна връзка посред пандемията.

Жененият татко на три деца, който е наследник на героя от войната за Фолкландските острови полк. Х. Джоунс, бе спряган за възможен пълководец на английската войска. Сега обаче той е изправен пред високопрофилно следствие.

Ген. Джоунс декларирал пред командира си, че се е влюбил в омъжена жена и майка, която живее покрай дома му в графство Дорсет. Заради нея той напуснал брачната половинка си Лусинда, с която има 23 година брак. Генералът дава отговор за реакцията на Англия по отношение на ковид в чужбина. Той да вземем за пример изпраща медици на Фоллкландските острови, където е умрял татко му и е получил посмъртно Кръста „ Виктория “. „ Той е имал връзка с омъжена жена по време на карантината – съобщи източник на „ Сън “. - Това се приказва из целия щаб “.

Джоунс, който през 2016 година стана най-владият военачалник в английската войска, е основан в непрекъснатия взаимен щаб в Нортууд, Северозападен Лондон. Той е командвал елементи в Северна Ирландия, Босна, Ирак и Афганистан. Рупърт бил едвам 13-годишен, когато татко му умрял при офанзива против аржентинско картечно гнездо в борбата за Гус Грийн през 1982 година

Джоунс признал връзката си пред ген. Патрик Сандерс, който е един от четиримата шеф щабове във Англия. Той споделил, че бракът ме се разпаднал по-малко от година, откакто си купили къща за 1,5 млн. паунда покрай Шърборн в Дорсет. Генералът прескачал по време на карантината за любовни срещи с дамата, която няма нищо общо с военните. Той не е нарушил устава, само че е нарушил държавните ограничения за битка с разпространяването на ковид. Отгоре на всичко, както посочи в. „ Дейли мейл “, на 24 март – денят, откакто бе наложена карантината на Острова, той употребява формалния си акаунт в „ Туитър “, с цел да призове британците да съблюдават условията. „ Останете си у дома и правете вълшебни неща “, посочи генералът.

Ген. Джоунс е следващата високопоставена персона, която бе упрекната, че е нарушила ограниченията, наложени по време на карантината. Правителственият консултант проф. Нийл Фъргюсън, който оказа помощ да се възнамерява изолацията, напусна поста си, откакто стана ясно, че е поканил омъжената си държанка Антония Стаатс за забежка в дома му през май т. година Той призна, че е направил неправилна преценка, посочи „ Дейли мейл “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР