Британски викарий, който се омъжи за румънски модел, 55 години

...
Британски викарий, който се омъжи за румънски модел, 55 години
Коментари Харесай

Влюбен дядо иска да си върне младия любовник, с обещание да му завещае всичко

Британски викарий, който се омъжи за румънски модел, 55 години по-млад от него и бе изоставен на улицата дни след сватбата без дом, съвсем опустошен и с разрушено сърце, в този момент е решен на един финален обезверен ход, с цел да си върне обичания, пишат английските издания Sun и Mirror.

80-годишният Филип Клементс счита да преправи наследството си и да остави всичките си притежания на младия румънец. С този ход той се надява, че ще успее да поправи разрушения си брак и да върне назад брачна половинка си.

Пенсионираният свещеник минал под венчило с 24-годишния Флорин Марин през април предходната година, откакто двамата се срещнали онлайн през 2015 година



Сватбата им била в прорез с каноните на Англиканската черква, която не разрешава на своите чиновници да подписват еднополови бракове, само че възрастният духовник бил по този начин омаян от обич, че се решил да направи това нарушаване.

След като двамата били към този момент семейство, британецът продал дома си в Кент, с цел да купи първокласно жилище в Букурещ, на името на брачна половинка си.



През първата седмица от новия им живот всичко вървяло добре, само че възрастният човек се чувствал изолиран и уединен, защото не разбирал езика, а младият му брачен партньор бил неотклонен купонджия, който всяка нощ обикалял клубовете в румънската столица. Младежът прекалено много обичал нощния живот на Букурещ, а англичанинът не можел да смогне нито на темпото, нито на харчовете му. Така се стигнало до първия им огромен спор, след който 24-годишният брачен партньор зарязал викария, оставяйки го на улицата.

Духовникът се прибрал във Англия през септември — с разрушено сърце, празна банкова сметка, безприютен и зарязан. Той бил приютен от свои другари, които му помогнали да си стъпи на краката.

Старецът обаче, не спирал да мисли за младия румънски авантаджия, който се възползвал по този начин брутално от него. Ето за какво 79-годишният мъж се решил на още един обезверен ход, надявайки се, че с него ще си върне брачна половинка.



Клементс се надява да разпали още веднъж искрата като впише младия купонджия в наследството си.

„ Трябва да бъда реалист. Ставам на 80 през август и желая да го видя обезпечен. Той е единственият, на който мога да оставя нещата си. Не се виждам доста с братята си, а и на тях не им трябват. Ако всичко върви добре, той ще бъде в наследството ми “, изяснява старецът.

След сватбата младият Марин, който се изявява като модел, станал звезда в Румъния и бил канен в доста телевизионни излъчвания. Славата му не отминала даже след раздялата с англичанина и скоро по-късно Марин си намерил нов мъж на име Исус. Флорин се фукал, че новото му гадже е по-богато от Филип.



Бившият духовник обаче е уверен, че тази връзка е изфабрикувана от румънските малките екрани, които съзнателно срещнали младия му брачен партньор с новия му другар.

Макар и разграничени, Филип и Флорин не престават да имат брак и свещеникът споделя, че двамата поддържат контакт и си приказват или пишат съвсем всеки ден.

След като отпразнували първата годишнина от сватбата си в испанския град Елче, където младият румънец живее в този момент, двойката прави проекти да опита отново.



"Научихме, че и двамата би трябвало да се пригодим към обстановката и към живота на другия. Имаше клюки, че брачният партньор ми е имал връзка с различен, само че той отхвърля. Планираме да прекараме септември и Коледа дружно и да се надяваме, че нещата ще потръгнат. Но не желаеме да отиваме прекомерно надалеч към момента, не желая да споделям огромни думи ", споделя викарият пред уеб страницата KentLive.



"Аз съм съвсем уверен, че ще се оправим. Смеем се доста, доста сме спокойни. Мисля, че това беше фаза, която трябваше да преодолеем... той е брачният партньор ми, желая той да се усеща сигурен, нямам доста, което да му оставя, защото продадох къщата “, описа още свещеникът и добавя: "Той не е с мен поради парите и наследството. Той знае, че нямам доста. "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР