Британски учени са провели проучване и са открили лекарство, което

...
Британски учени са провели проучване и са открили лекарство, което
Коментари Харесай

Вълшебен и прост метод да се сбогувате с косопада

Британски учени са провели изследване и са разкрили лекарство, което е дейно в битката против косопада. Той е един от най-големите бичове за всяка една жена и палач на хубостта й.

Британски учени обаче са разкрили доста елементарен метод за справяне с този призрачен сън за всяка дама. Една елементарна съставна част може да ви избави от загубата на коса и да ви обезпечи мечтаната прическа напълно скоро.

Първо е редно да ви разкрием няколко неща. Нормалната загуба на коса варира сред 50 и 100 косъма на ден. Станат ли повече от това, към този момент приказваме за „ плешивост “ или поразговорному – за „ косопад “.

Нито една жена не е застрахована от косопад, само че някои са доста по-застрашени. Предполага се, че над 50% от дамите страдат от плешивост в даден миг от живота си, като най-рисков е интервалът на менопауза, когато до 2/3 от дамите изпитват осезаемо изтъняване и/или оредяване на косата.

Причините за косопада могат да се простират от наследствени, през медицински, до механични, т.е. дължащи се на прическата.

Женският косопад постоянно има по-силно въздействие върху качеството на живота на дамата, в сравнение с оплешивяването въздейства на средностатистическия мъж и това се дължи напълно на обществените правила.

Британските учени обаче са разкрили лекарство, което е дейно в битката против косопада.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР