Британски турист даде храна на страховете от убийство, след като

...
Британски турист даде храна на страховете от убийство, след като
Коментари Харесай

Злополука: Англичанин стръвно се нахвърли на проститутка и изпадна в агония СНИМКИ 18+

Британски екскурзиант даде храна на страховете от ликвидиране, откакто прави толкоз гневен секс с тайландска продажница, че пенисът му се раздра, заливайки щедро с кръв леглото им, написа в. "Дейли остарял ".

Летовникът, който е на към 30 години и името му не се загатва, се е обадил на незабавните служби, крещейки несвързано по телефона в събота вечерта.


Медиците пристигнали в хотела в известния с неприятна популярност квартал на алените фенери в град Патая, страхувайки се, че може да заварят сцена на ликвидиране.

Когато те се озовали на мястото на случая обаче, лекарите заварили зачервилия се от позор мъж по къси панталони и тайландска продажница в стаята.

Те също видели, че белите чаршафи на леглото били почервенели от огромно количество свежа кръв. Мъжът в това време се гърчел в мъка.

Изпадналият в суматоха британец обяснил на медицинския екип, че правил секс толкоз лудо, че френулума на пениса му се раздрал.

На мъжа била оказана първа помощ на мястото на случая, тъй като той отказал да върви със срамната си контузия в болница.

Медиците разказали, че пристигайки на мястото на случая, те си мислили, че ще се натъкнат на сцена на ликвидиране, поради мощните крясъци на мъжа и многото кръв.

"Когато влязох в стаята и видях кръвта, си помислих, че някой е намушкан. Отдъхнахме си, когато разбрахме какво в действителност се е случило. Него доста го болеше, само че на нас ни беше доста смешно ", сподели един от тях.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР