Британски специални части се качиха на борда на петролния танкер

...
Британски специални части се качиха на борда на петролния танкер
Коментари Харесай

Британски специални части превзеха танкер в Ламанша с нелегални пътници

Британски специфични елементи се качиха на борда на петролния танкер " Nave Andromeda ", намиращ се в Ламанша и задържаха седем души, които заплашили екипажа, предадоха международните организации.

Корабът е под надзор и няма данни за потърпевши членове на екипажа, се споделя в оповестено през вчерашния ден изказване на английското министерство на защитата.

Вчера сутринта екипажът на кораба разкрил на борда му седем души, криещи се в едно от пространствата. При опита на екипажа да ги затвори в каютите зародил спор и екипажът вдигнал паника, заяви през вчерашния ден редакторът на отрасловия седмичник " Лойдс лист " Ричард Мид. Британската полиция получи сигнал, че сигурността на екипажа е под опасност и изиска подпомагане от министерството на защитата. Скоро след случая танкерът пусна котва в Ламанша, на към 10 км от остров Уайт. За гарантиране на сигурността всички други плавателни и летателни съдове беше неразрешено да се доближават до него на по-малко от 5 морски благи (9,26 км).

Екипажът евентуално се е отдръпнал в укрепения регион на кораба, прочут като " цитаделата ", заяви Крис Пари, контраадмирал в оставка от Кралския военноморски флот, представен от Асошиейтед прес. Капитанът евентуално е желал да избегне да води изцяло претрупан танкер наоколо до военноморската база Портсмут, където се намират английските самолетоносачи, до момента в който случаят не бъде позволен, добави Пари.

Подобни произшествия не са необичаен случаи и евентуално ще се случват все по-често, до момента в който мигранти се пробват да влязат във Англия, акцентира контраадмиралът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР