Британски снайперист от специалните части спаси от обезглавяване баща и

...
Британски снайперист от специалните части спаси от обезглавяване баща и
Коментари Харесай

Снайперист уби палач на ИД от 1 километър, спаси баща и син от обезглавяване

Британски снайперист от специфичните елементи избави от обезглавяване татко и неговия наследник. Драмата се разиграла в северната част на Сирия, покрай границата с Турция, заяви " Дейли експрес ". Бащата и синът били наказани на гибел от ИД, тъй като не желали да се откажат от вярата си и били избрани за " невярващи ". Двамата са част от шийтското малцинство, считано от ИД за еретическо. Британският боец свалил палача на фамилията с изстрел в главата от близо 1000 метра, след което прострелял още трима терористи. Иракски шпиони пък предизвестили специфичните елементи за плануваните убийства и с помощта на тях изтезанието на фамилията била предотвратена.

Когато английските бойци пристигнали на мястото, към този момент имало няколко обезглавени тела. "Бащата и синът носеха превръзки на очите. Бяха извлечени и сложени на колене. Висок мъж с брада се появи с нож в ръка. Той се обърна към събралата се навалица. Удряше плесници на бащата и детето. Риташе ги, до момента в който бяха на земята. От двете страни на мъжа имаше по един джихадист. Двамата с "Калашников ", споделя свидетел.

Британският снайперист пък се намесил секунди преди детето и татко му да бъдат обезглавени. "След като мъжът с ножа се свлече с патрон в главата, в началото настъпи комплициране. Последваха нови два изстрела и другите двама бойци на ИД паднаха. След това хора от тълпата развързаха бащата и момчето и махнаха превръзките на очите им ", приключва разказът за избавителната интервенция. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР