Британски сафари гид прекара цяла нощ, държейки се здраво за

...
Британски сафари гид прекара цяла нощ, държейки се здраво за
Коментари Харесай

Британски сафари гид има късмета да е жив, след като прекара нощта в гъмжащи от крокодили води

Британски сафари гид прекара цяла нощ, държейки се крепко за камиона си, откакто неправилно взе неверен завой и се озова в река, гъмжаща от крокодили.

56-годишният Майк Търнър беше взел открит джип 4x4 за „ наблюдаващ на игри “ и използваше Гугъл Maps, с цел да го насочи към къща за посетители. Но той беше прекаран през мост, който беше наводнен след пороен дъжд. В цялостен мрак авантюристът, който живее в Мозамбик от 2011 година, съумя да обърне транспортното средство за £7000 против вилнеещото течение. След това той се настани на повдигнатите пейки и извика за помощ.

Въпреки това минаха петнадесет часа, преди да бъде избавен с хеликоптер от водите, на мястото, където реките Комати и Крокодил се срещат покрай Крюгер Национален парк в Южна Африка. Видеозапис от предишния петък сподели по какъв начин подготвеният водолаз е изваден от водата в потрес и прегледан от медици.

Г-н Търнър сподели пред The ​​Daily Mail: „ Беше безусловно ужасяващо. Цяло знамение е, че оцелях през нощта Крокодилите несъмнено са сер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР