Британски съд отхвърли колективен съдебен иск, който е финансиран от

...
Британски съд отхвърли колективен съдебен иск, който е финансиран от
Коментари Харесай

Популярно дело срещу 5G мрежите във Великобритания беше обявено за безпочвено

Британски съд отхвърли групов правосъден иск, който е финансиран от огромен брой жители от Англия и света, в който те желаят прекъсване на построяването на 5G мрежите на територията на Кралството.

Зад правосъдното дело стои цяла асоциация, която е съумяла да събере и съществено финансиране – в размер на над 160 000 паунда. Асоциацията декларира, че ще продължи борбата си, с цел да получи желаното от нея правосъдно решение, без значение от сегашния ѝ крах. Зад делото стоят разнообразни юристи и правни експерти, измежду които и юристът по правата на индивида Майкъл Мансфийлд, който е взел участие и в други каузи, финансирани от доста хора, до момента без това да докара до сполучливи резултати за клиентите. Случаят повдига въпроси по отношение на естеството на правосъдните дейности, финансирани от доста хора, както и дебатите по отношение на 5G, която мрежа съгласно учените не съставлява по-голям риск за здравето на хората от другите безжични технологии.
Оплаквания против „ радиацията “
Асоциацията, наречена Action Against 5G, е завела делото благодарение на платформата Crowjustice за събиране на пари. Групата споделя, че „ се поддържа от доста хора в цяла Англия от всички сфери на живота, в това число лекари и учени. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР