Британски съд оправда учителка, обвинена в неприлична кореспонденция и секс

...
Британски съд оправда учителка, обвинена в неприлична кореспонденция и секс
Коментари Харесай

Оневиниха 46-годишна учителка, обвинена в блудство с ученик

Британски съд оправда учителка , упрекната в неприлична преписка и секс с 15-годишен възпитаник , разкри Daily Mail. Съдебните заседатели откриха, че 46-годишната Ребека Уайтхърст е почтена.

Според някогашен възпитаник през 2019 година тя му изпратила фотография на гърдите си, а по-късно докоснала гениталиите му и правила секс с него на задната седалка на колата си.

Уайтхърст отхвърли всички обвинявания през цялото време. Според нея по това време юношата е имал душевен усложнения . Когато учителката се пробвала да му помогне, той изтълкува неправилно желанията й и почнал да я ухажва, само че тя го отхвърлила. Това го обидило, тъй че той измислил история за полово принуждение, която е в основата на наказателното дело.

„ Той сподели, че не желае да комуникира посредством учебен имейл , тъй като й няма доверие. Тогава му изпратих писмо с моите координати в месинджъра. Той ме откри и ми сподели тайната, която се опасяваше да изпрати по пощата . Тайната беше, че той беше влюбен в мен “, сподели учителката на процеса, признавайки, че връзка в месинджъра е неточност от нейна страна.
Married teacher Rebecca Whitehurst, 46, cries after jurors ruled that schoolboy who accused her of performing s_ex acts on him had faked it
— UpdatesPlug
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР