Британски политици бяха призовани да включат функцията изчезващи съобщения“, за

...
Британски политици бяха призовани да включат функцията изчезващи съобщения“, за
Коментари Харесай

Политиците в Обединеното кралство трябва да използват „изчезващи съобщения“ на устройства, казва GCHQ

Британски политици бяха призовани да включат функционалността „ изчезващи известия “, с цел да изтрият автоматизирано обмена си в WhatsApp, в нови насоки от шпиони в Обединеното кралство за отбрана против хакване опити.

Националният център за киберсигурност, клон на организацията за сигнално разузнаване GCHQ, разгласява нови препоръки в понеделник за „ високорискови лица “, чиято работа или обществен статус значи, че могат да имат достъп или да въздействат на сензитивна информация, която може да съставлява интерес за непознати страни.

Това се случи, откакто Оливър Доудън, вицепремиер, обществено упрекна Китай за две злонамерени киберкампании, ориентирани към Избирателната комисия и английските парламентаристи.

Неназована организация, обвързвана с китайската страна, беше упрекната в нарушение на системите за наблюдаване на изборите за достъп до данните на 40 милиона британци, до момента в който свързаната с китайската страна група APT31 беше упрекната в опити за хакване против английски депутати и сътрудници.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР