Британски педофил, който е малтретирал 200 малайзийски бебета и деца

...
Британски педофил, който е малтретирал 200 малайзийски бебета и деца
Коментари Харесай

Убиха педофил в затвор в Йоркшир, малтретирал 200 малайзийски бебета и деца

Британски педофил, който е малтретирал 200 малайзийски бебета и деца и е споделял фотоси на закононарушенията си в тъмната мрежа, е погубен в пандиза , оповестява " Гардиън ".

Ричард Хъкъл, фотограф от Ашфорд в Кент, който получи 22 доживотни присъди , откакто признава 71 закононарушения против деца на възраст сред шест месеца и 12 години от 2006 година до 2014 година, е открит мъртъв в пандиза " Фул Сътън " в Северен Йоркшир.

Хъкъл се представял за преподавател по британски и човеколюбец пред небогати християнски общности в Куала Лумпур . С някои от 23-те деца, разпознати в обвиняванията, е злоупотребявано с години, в това число едно от 3-годишна възраст до 10-годишна възраст .

Първоначално той е изправен пред 91 обвинявания, само че проверяващите считат, че броят на жертвите му е доста по-голям , откакто е открит дневник и карта с резултати в компютъра, в който Хъкъл си давал оценки за разнообразни типове малтретиране на 191 девойки и момчета .

Каталогът му със злоупотреби се простира от 19-годишната му възраст , той е 30-годишен, когато е затворен през 2016 година .

" Фул Сътън " е затвор с оптималната сигурност с потенциал за към 558 затворници-мъже от категория A и Б. През 2011 година килърът на деца Колин Хач е удушен с елементи от чаршафи в пандиза . Убиецът му, 36-годишният Деймиън Фоукс е в пандиза по присъда за ликвидиране.

Хъкъл е задържан на летище Гетуик от чиновници на Националната организация за престъпност през декември 2014 година след информация от австралийските управляващи.

В онлайн изявления Хъкъл се хвали: " Бедните деца несъмнено са доста по-лесни за съблазняване, в сравнение с западните деца от междинната класа... Бях блъснал джакпота, 3-годишно момиче, толкоз лоялно към мен, колкото и моето куче и никой като че ли не го интересува ".

Миналата година БиБиСи продуцира документален филм за Хъкъл , който изследва близостта му с деца в Камбоджа, Индия и Англия . Пенсионираният служител на реда Джим Гамбъл, който води следствия за принуждение над деца във Англия, прикани за по-задълбочено следствие на евентуални злоупотреби във Англия.

Говорителят на службата по пандизите удостоверява, че Хъкъл е мъртъв, само че не разяснява, до момента в който полицейското следствие на неговата гибел продължава.
 Интерпол спря педофили в
Интерпол спря педофили в " тъмната мрежа ", избавени са 50 деца

Българските ГДБОП смъкват сървърите на уеб страницата, a в близо 60 страни се организират разследвания

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР