Британски мениджъри ще се опитат да прецакат Кубрат Пулев. Според

...
Британски мениджъри ще се опитат да прецакат Кубрат Пулев. Според
Коментари Харесай

Британци искат да прецакат Кобрата?

Британски мениджъри ще се опитат да прецакат Кубрат Пулев. Според анализатори на Острова Кобрата може да се наложи да играе не един, а два мача, с цел да получи званието за кандидат №1 на WBA, с което да получи наложителен пердах с Антъни Джошуа за международните му пояси. Специалистът в региона Джон Хуулан от Boxinglnsider чака българинът да се изправи първо против Мануел Чар, след което да го накарат да направи отбрана на званието си не с кого да е, а с Тайсън Фюри.

"Кубрат Пулев е отвън прожекторите, откакто се отхвърли от борбата си с Антъни Джошуа поради травма. Но има доста сериозна възможност точно той да е първият боксьор, против който Мануел Чар ще пази купата си на WBA. Вместо да се бие с Дейвид Прайс, Фюри може да се бие с някой по-слаб съперник и по-късно да се изправи против спечелилия от Чар - Пулев. Той ще би трябвало да се отърве от ръждата, която сигурно е събрал през последните 2 години.

Печелейки тези два мача, той ще има елементарен път към по-висока позиция в ранглистата и по-лесно ще може да си уреди дуел против някой от международните първенци - Антъни Джошуа или Дионтей Уайлдър ", проучва обстановката Хуулан. До момента към момента не е ясно дали Кобрата ще поеме в посока Мануел Чар и мач за званието №1 на WBA, или ще се насочи към отбрана на тази позиция в IBF против Джарел Милър. Агентите на Кубрат от "Зауерланд " са в напреднали договаряния и по двете линии, като при реализиране на мач с американеца Милър той най-вероятно ще е в Бруклин на 28 април.

В същото време братът на Кобрата - Тервел Пулев, влезе в Топ 150 на международната класация в полутежка категория на Вохгес. Тево към този момент е под №141 на класацията. Неговият актив бе освежен след дълго очакване, откакто успеха му над Арцьом Чарнякевич с нокаут във втория рунд бе публично приета. Така българинът, който през вчерашния ден навърши 35 години, към този момент има 20 точки в ранглистата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР