Британски медицински сестри, които се грижат за крайно болните, разкриха

...
Британски медицински сестри, които се грижат за крайно болните, разкриха
Коментари Харесай

Има ли добра смърт? Медсестри разкриха думите й действията на много пациенти преди да умрат

Британски медицински сестри, които се грижат за извънредно болните, разкриха някои от основните неща, които техните пациенти им споделят в края на живота си. Някои пациенти желаят да видят домашните си любимци за финален път, други просто желаят чаша чай, написа в. " Метро ". Медицинска сестра в университетската болница в Стафордшир съобщи, че една двойка един път е поискала леглата им да бъдат избутани, с цел да могат да държат ръцете си. Единият умрял, а след 10 дни - и другият.

Медицинските сестри разкриват последните няколко минути от живота на доста хора в специфичен видеоклип за BBC News, озаглавен " Какво споделят хората преди да умрат ". Много от тях обявиха, че са взели присъединяване, с цел да потвърдят, че е допустимо да има " добра гибел " и хората не би трябвало да се опасяват.

Виж още - Може ли човек да сънува гибелта си - знаци и знаци - Чети в www.zdrave.to.

Сестрата Дани Жервис сподели: " Един от хората, преди да почине, сподели, че животът е прекомерно къс. Правете нещата, които желаете, правете нещата, които ви вършат щастливи ".



Друга здравна сестра, Луиза Маси, сподели: " Да видя насладата на лицето на някой обречен на смърт, когато кучето му идва да го види, е скъпо ".

" Едно нещо, което ми бе казано напълно неотдавна за умирането от един човек, е, че не е като във филмите и това, което виждаме по малкия екран ", споделя Карина Лоу.

Сестра Джервис прибавя: " Мисля, че има такова нещо като добра гибел и мисля, че връзката е основна. Ако има нещо, което желаете да извършите, действайте ".

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР