Британски издания, сред които в. "Дейли експрес" и в. "Дейли

...
Британски издания, сред които в. "Дейли експрес" и в. "Дейли
Коментари Харесай

Принц Джордж е загатнал името Арчи преди няколко месеца

Британски издания, измежду които в. "Дейли експрес " и в. "Дейли остарял ", нищят следната любопитна история - няколко месеца преди появяването на бял свят на братовчед му, за който принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган избраха името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, принц Джордж е декларирал, че се назовава Арчи. Странната преживелица се е разиграла през януари в графство Бъркшър.

Принц Джордж - първородният наследник на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, е бил на разходка дружно с по-малката си сестра принцеса Шарлот и баба им по майчина линия Каръл Мидълтън.

Триото, съпроводено от защита, се е натъкнало на неназована жена, която разхождала куче, показва Българска телеграфна агенция. Дамата споделя, че се е съобразила с желанието на телохранителя да не прави фотоси, както и че е повела диалог с принц Джордж, който показал интерес към четириногия й придружител.

"В желанието си да бъда отзивчива, поведох диалог, и попитах Джордж по какъв начин се споделя, макар че знам името му ", споделя дамата. За нейна голяма изненада дребният принц е декларирал, че се назовава Арчи. "Не знам за какво той се назова по този метод. Децата постоянно си играят с имена. Мисля, че е доста сладко ", добавя неназованата дама, представена от в. "Сън ".

И въпреки да остава неразбираемо за какво принц Джордж се е нарекъл Арчи, в. "Дейли остарял " напомня, че членовете на кралското семейство постоянно се обръщат между тях с прякори. Сред околните си фамилни членове и другари кралица Елизабет Втора, да вземем за пример, е известна като Лилибет, както я е наричал като момиченце татко й крал Джордж. За родителите на принц Джордж - принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, се приказва, че употребяват модерни обръщения един към различен.

Кейт назовава брачна половинка си "бейби ", а Уилям се обръща към нея с "кукло " или "скъпа ". Принц Хари въпреки това е прочут по целия свят с прякора си. Въпреки че формалното му име е Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцогът на Съсекс от много време с обвързаност е именуван Хари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР