Британски и американски учени доказаха, че синовете на възрастните бащи

...
Британски и американски учени доказаха, че синовете на възрастните бащи
Коментари Харесай

Доказано: Синовете на възрастни бащи са по-умни

Британски и американски учени потвърдиха, че синовете на възрастните татковци са по-умни, по-амбициозни и непознатото мнение съвсем не ги интересува, спрямо децата на млади родители, заяви в. " Дейли мейл ".

Децата на по-стари бащи се концентрират върху ползите си, по-малко върху публичните задания и съвсем не ги визира мнението на другите за личността им.

Експертите от Кралския лицей в Лондон изследваха информация, събрана от 15 000 двойки-близнаци във Англия. Децата организираха онлайн проби за просветеност, ползите и равнището им на обществена изолация.

" Проучването ни потвърди, че може да има някои изгоди от това да имаш татко в преклонна възраст. Вече знаем за отрицателните последици от основаването на потомство на тези години, само че в този момент показахме, че децата може да имат по-добри вероятности в образованието и кариерата ", сподели ръководителят на групата доктор Магдалена Янечка.

Вероятността възрастните татковци да имат сериозна кариера и по-висок социалноикономически статус от младите мъже е по-голяма, което значи, че децата им могат да отраснат в по-благоприятна среда и да имат достъп до по-качествено обучение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР