Британски гражданин почина два часа след собствената си сватба, пише

...
Британски гражданин почина два часа след собствената си сватба, пише
Коментари Харесай

Трагедия: Младоженец умря 2 часа след сватбата, докато булката се забавляваше със сватбарите

Британски жител умря два часа след личната си женитба, написа Дейли Мейл.

Дани Емсли и неговата избраница Клер се оженили на 17 август. Сватбата се провела в спа хотел покрай град Уедърби в северната част на страната. На празненството имало 80 родственици и другари на двойката.

В 23:30 Дани отишъл в стаята на младоженците,а Клер все останала на празненството. След час тя отишла да го види и се върнала при гостите, до момента в който младоженецът към момента бил жив. Когато дамата се върнала в стаята в 1:30, тя разкрила, че брачният партньор й внезапно е умрял. Изтичала от стаята и почнала да вика за помощ. Вратата в стаята се затръшнала и гостите трябвало да я разбият. Те извикали незабавна помощ, само че не съумели да спасят Дани.

Жертвата е на 37 години. Приятелите на фамилията споделят, че индивидът е бил здрав. Полицията не счита, че гибелта му е подозрителна. 35-годишната вдовица написа на страницата си във Фейсбук, че не знае по какъв начин ще живее без обичания си брачен партньор.

През август бе обявено за младоженка в Китай, която умря тъкмо по време на сватбената гала. Жената била болна от левкемия, сватбата се състояла в болничното заведение. Във Филипините момиче " се омъжило " за мъртвия си обичан, погубен малко преди събитието. Момичето пристигнало на погребението му в сватбена рокля, произнесло над тялото клетва на честност, поставило си на пръста един пръстен, а другата халка сложило на пръста на " младоженеца ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР