Британски футболен фен обяви, че е приел исляма, а причината

...
Британски футболен фен обяви, че е приел исляма, а причината
Коментари Харесай

Фен смени религията си заради Мохамед Салах

Британски футболен почитател разгласи, че е приел исляма, а повода за това е нападателят на Ливърпул Мохамед Салах. Трябва да се означи, че въпросният ентусиаст Бен Бърд е последовател на Нотингам Форест, а не на „ алените “.

„ Преминах пътя от злоба към исляма към неговото приемане. Салах стана първият мохамеданин, към който мога да се отнасям обикновено. Като студент четях най-вече медии с десен уклон, които настройваха против представителите на тази вяра. Тогава започнах да се отнасям към мюсюлманите като хора, които не са способни да станат част от обществото и желаят да реализират международно владичество “, разгласи Бърд пред „ Гардиън “.

„ Когато хората стартират да четат корана и да учат исляма, те схващат, че той е напълно друго нещо, а не това, което ни оферират по медиите. Аз съм още нов в религията и още я уча. Тежко е, защото се трансформира метода ми на живот. Моите другари не имат вяра, че съм станал мохамеданин, защото външно няма никаква смяна. Обаче сърцето ми стана доста по-добро “, добави футболният почитател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР