Британски евроскептици предлагат план Б за Брекзит, пише Гардиън.Стив Бейкър,

...
Британски евроскептици предлагат план Б за Брекзит, пише Гардиън.Стив Бейкър,
Коментари Харесай

Британски евроскептици предлагат план Б за Брекзит

Британски евроскептици оферират проект Б за Брекзит, написа " Гардиън ".

Стив Бейкър, заместник-председател на Европейската изследователска група и един от депутатите, които желаят " корав " Брекзит, предложи План Б. 21 консерватори поддържат самодейността. Предложението съдържа съглашение за свободна търговия с Европейски Съюз под разпоредбите на Световната комерсиална организация.

По думите на Бейкър решението на Камарата на общините да отхвърли съглашението и политическата декларация с Европейски Съюз е огромна опция за по-добро съглашение, което ще зачете резултата от референдума и ще се концентрира върху комерсиалните цели на Обединеното кралство.

" Ние ще предложим на Европейски Съюз по-добро съглашение и ще бъдем подготвени да търгуваме с Европейски Съюз при изискванията на Световната комерсиална организация, в случай че откажат ", сподели той.

Според проекта Англия напуща Европейски Съюз на 29 март и се приготвя за Брекзит без договорка, до момента в който в това време предлага на Европейски Съюз юридически текст за съглашение за свободна търговия, което ще включва митническо съглашение като опция на защитния механизъм за Ирландия.

Вчера английският парламент отхвърли съглашението за Брекзит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР