Британски баща се страхува, че е мъртъв, след като беше

...
Британски баща се страхува, че е мъртъв, след като беше
Коментари Харесай

Британски баща, 49, се опасява, че е мъртъв, след като беше пометен, опитвайки се да спаси 15-годишния си син на почивка

Британски татко се опасява, че е мъртъв, откакто беше затрит в морето, до момента в който се опитваше да избави 15-годишния си остарял наследник на отмора.

49-годишният мъж е липсващ под вълните по време на случая в лагуната Помпонет в Мавриций в събота сутринта, съгласно сина му, който е избягал жив. Търсенето на мъжа в моретата към тропическия остров продължи през събота вечерта и в неделя. Той не беше открит до понеделник следобяд, което провокира опасения, че е умрял.

Говорител на външното министерство сподели, че те „ поддържат фамилията “ на британец, който е умрял в Мавриций и сега е „ в контакт с локалните управляващи. " Трагедията се случи единствено един ден откакто мъжът, неговият сътрудник и синът му дойдоха в Мавриций предишния петък. Те трябваше да заминат на 30 март.

Огромна интервенция по търсене и избавяне стартира малко след 10:15 сутринта в събота, малко откакто двойката изпадна в усложнение, с националната брегова защита и полицейски хеликоптер, изпратени до с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР