Британски астролози направиха хороскоп на характера на бебето на принц

...
Британски астролози направиха хороскоп на характера на бебето на принц
Коментари Харесай

Астролози хвърлиха бомба за бебето на Меган Маркъл и Хари, то ще е...

Британски астролози направиха хороскоп на характера на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, чието раждане се чака до броени дни. Те към този момент считат, че знаят коя зодия ще бъде и какви ще са главните черти на характера му. 

От jenata.blitz.bg ви разкрихме по какъв начин Кейт Мидълтън укрепи позициите си в кралското семейство, а точно с помоща на еедна доста специфична рокля. Споделихме ви и за нов величествен гаф на Меган Маркъл – херцогинята на Съсекс потегли с облекла втора ръка, написа jenata.blitz.bg.

Експертите към този момент чертаят бъдещето на детето, а залозите за пола му набират от ден на ден известност. Коефициентите се променят с всяка излязла клевета по адрес на бебчето на роялите. 

Междувременно към този момент ви разкрихме за поредна повече от 100-годишна традиция, която Меган Маркъл си разреши да наруши. Това е следващото кралско предписание, което новата булка в фамилията потъпква без да й мигне окото. 

Цялата драма преди дни се развихри към избора на количка от страна на херцогинята на Съсекс. Оказва се, че тя е решила да не вземе количка за бебето си от марката, на която разчита кралското семейство от повече от век, а е решила да хвърли в действителност по-малко пари за марка, която й подхожда на нея. 

Всъщност Маркъл много постоянно нарушава традициите. Сякаш стана табиет херцогинята да не съблюдава разпоредбите, само че видно тя среща голяма поддръжка от брачна половинка си, с който даже се изнасят и са твърдо решени да живеят в Уиндзор сами, без наличието на брата на Хари - Уилям, брачната половинка му Кейт и трите им дечица. 

Редно е, преди да ви разкрием прогнозата на астролозите, за една друга прогноза.. Врачката на принцеса Даяна преди време разкри много забавни неща към младото семейство. По думите й те ще имат три деца в границите на идващите 6 години. Тя даже предсказва половете им.

Според звездните предсказания най-новият престолонаследник, без значение дали е момче или момиче, ще бъде самоуверен и смел, а Хари ще бъде толерантен татко.

Прогнозите са, че бебето ще бъде зодия телец, само че ще има въздействия и на някои огнени зодии поради разположението на звездите сега на раждането.

Бъдещите родители не са оповестили точната дата за появяването на първата си рожба, а предходната седмица обявиха, че възнамеряват събитието да протече в стеснен кръг.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР