Британската звезда в колоезденето Кристофър Фрум е амбициран да повтори

...
Британската звезда в колоезденето Кристофър Фрум е амбициран да повтори
Коментари Харесай

Фрум се прицели в дубъл Джиро-Тур


Британската звезда в колоезденето Кристофър Фрум е окуражен да повтори достижението на починалата италианска легенда Марко Пантани от 1998 година, като завоюва в една година Джирото на Италия и Тур дьо Франс.

Състезателят на Скай към този момент записа против името си триумфи в две от трите най-престижни съревнования в шосейното колоездене, като победи във Франция, а по-късно и на Вуелтата на Испания.

Фрум пропусна Джирото, което предшества Обиколката на Франция, само че за следващата година проектите му са други. Британецът не е печелил в Италия и един триумф ще го трансформира в легенда. Информацията е на английските медии и към момента не е доказана публично от Фрум или Скай.

Междувременно стана ясна една от движещите сили на словашкия колоездач Петер Саган. Трикратният международен първенец на шосе се въодушевява от поддръжката на локалната сексбомба Лучия Яворчекова, която не пропуща случай да му стиска палци. Иначе Саган е женен от края на 2015 година и дружно с партньорката си Катарина Смолкова живеят в Монако.

Публикация, споделена от Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР