Британската звезда Сам Смит (Sam Smith) за пореден път се

...
Британската звезда Сам Смит (Sam Smith) за пореден път се
Коментари Харесай

Сам Смит отново накара феновете да трептят

Британската звезда Сам Смит (Sam Smith) за следващ път се потвърди като надарен и доста обичан реализатор, превземайки международните музикални ранглисти броени часове след излизането на последния му албум.

В петък, 3-ти ноември, 2017 година изпълнителят показа своя втори студиен план, озаглавен The Thrill of It All.

Само няколко часа след формалната му международна премиера, албумът се изкачи до #1 в класациите на iTunes в 57 страни и е стриймван приблизително 2,9 млн. пъти дневно в Spotify. The Thrill Of It All попадна в топ 50 на музикалните ранглисти допълнително от 35 страни.



Пилотният сингъл от албума Too Good At Goodbyes изстреля изпълнителя на върха на редица влиятелни музикални ранглисти, като също така дебютира на челна позиция в формалната ранглиста на Англия.

Това е шестият сингъл на изпълнителя, който незабавно след формалната си премиера се трансформира в необикновен шлагер и оглавява класациите.

Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и към този момент е гледано над 207 млн. пъти в канала на Sam Smith във Vevo.

Вторият сингъл от албума Pray излезе при започване на октомври. Парчето, в колаборация с Timbaland, е композиция от съвременно поп звучене и госпъл музика. Веднага след него дебютира и третият сингъл от албума — Burning.

Три години след излизането на дебютния му албум In The Lonely Hour (2014) Сам Смит е един от най-успешните реализатори в международен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица оценки, измежду които Academy Award, Златен Глобус, 3 награди Brit и 4 награди “Грами”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР