Британската водеща Антея Търнът сподели в Инстаграм горещ кадър от

...
Британската водеща Антея Търнът сподели в Инстаграм горещ кадър от
Коментари Харесай

Водеща се появи в изрязан бански на плажа, всички са в шок СНИМКИ

Британската водеща Антея Търнът показа в Инстаграм парещ кадър от почивката си в Гърция. Блондинката е облякла жълт бански и се е усмихнала ослепително в пенливата вода.

 Фото Instagram / antheaturner
Загоряла кожа, стройна фигура, плосък стомах и обилна гръд - по този начин се показа британката пред очите на своите почитатели, които дефинитивно не помниха един факт - възрастта ѝ. На 25 май Антея навърши 60 години. И, гледайки на ненадейно откровената фотография, потребителите взеха решение, че младостта не постоянно се показва единствено от числата в паспорта.
 Фото Instagram / antheaturner
Потребителите означават, че водещата е запазила отличната си спортна фигура, която на собствен ред ги е въодушевила и те да се вземат в ръце и да не се боят от трупането на годините.

 Фото Instagram / antheaturner
Вероятно, тайната за безконечна младост на Антея се крие в това, че тя е съумяла да резервира позитивния си мироглед за живота и по този начин е запазила душата си млада.

Наскоро Антея възнамерява сватбата си с 55-годишния предприемач Марк Армстронг, написа. Тържеството обаче бе отсрочено поради К-19.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР