Британската тенисистка Наоми Броуди сподели вижданията си, след като любимият

...
Британската тенисистка Наоми Броуди сподели вижданията си, след като любимият
Коментари Харесай

След COVID-19: Тенисистка е търсела работа като продавачка в магазин

Британската тенисистка Наоми Броуди показа вижданията си, откакто обичаният й спорт стана жертва на пандемията от ковид. Както е известно, от предишния месец професионален тенис при дамите и мъжете не се играе, а това ще продължи най-малко доникъде на юни. Тъй като англичанката е достигала едвам до 76 място в международната класация на единично и до 56-о на двойки, в този момент тя разкри пред радио "ББС ", че си е търсела работа като продавачка в магазин.

"Тенисът е самостоятелен спорт. Печелим парите си. Не е като да играем за тим или нещо сходно. Всъщност аз съм с травма на глезена от октомври, тъй че не съм проработила никакви пари от този момент, само че и никой не е спечелил доходи откогато турът е спрян. Познавам доста нискоранкирани състезатели, които не печелят изключително и нямат спестявания. Започнали са акция за приемане на някаква финансова помощ или облекчение ", стартира тя.

Запитана дали си търси друга работа, Броуди отговори следното:

"Мислех даже да стартира работа в супермаркет, изключително първоначално, когато споделяха, че изпитват усложнения с набирането на личен състав. Двамата с брат ми (Лиам) се записахме като непринудено в локална Facebook група, която оказва помощ на всички, които не могат да отидат до супермаркетите. От Националния здравен център също имаха хора, които се записаха. Малката разтуха е, че всички сме дружно в това. Освен, в случай че нямаш корт в градината. Никой не може да прави нищо. Лиам и аз излизаме един път на ден, с цел да тичаме, караме колело или да се разхождаме, спазвайки напътствията на държавното управление. Но в някои страни даже това не е разрешено. Просто се опитваш да вършиш най-хубавото, което можеш в обстановката и да не бъдеш прекомерно непоколебим със себе си ", разкрива тенисистката.

"I was looking at supermarket work "

Wimbledon has been cancelled for the first time since World War Two
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР