Британската тенисистка Наоми Броуди обмисля да започне работа в супермаркет,

...
Британската тенисистка Наоми Броуди обмисля да започне работа в супермаркет,
Коментари Харесай

Тенисистка ще работи в супермаркет до края на пандемията, останала без пари

Британската тенисистка Наоми Броуди обмисля да стартира работа в супермаркет, до момента в който не премине рецесията от COVID-19. Световната номер 493 не е играла мачове от предишния октомври поради травма в глезена. " Уимбълдън " бе анулиран за първи път от края на Втората международна война, а сезонът в тениса няма да бъде възобновен най-малко до 13 юли.

" Тенисът е самостоятелен спорт, с който ние печелим парите си. Така че като не играем, не получаваме нищо. Толкова е просто ", сподели Броуди пред BBC Radio Manchester. " Оглеждах се за работа в супермаркет, изключително първоначално, когато споделяха, че имат потребност от личен състав ", прибавя тя.

Броуди заяви, че професионалните тенисисти към момента не са получили никаква финансова помощ макар отменянето на шампионатите поради ковид. " Нито един състезател няма да вземе пари, до момента в който няма шампионати. Познавам много нископоставени тенисисти, които не печелят доста от участията си в съревнования, нямат спестявания и се надяват да получат някаква финансова помощ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР