Британската телевизия Скай пуска нов канал, по който няма да

...
Британската телевизия Скай пуска нов канал, по който няма да
Коментари Харесай

Британска телевизия пуска канал, "свободен от Брекзит"

Британската телевизия " Скай " пуска нов канал, по който няма да има вести за Брекзит, предадоха " Ройтерс " и " Франс прес ".

Три години след началото на рецесията с излизането на Англия от Европейския съюз малкия екран счита, че на някои фенове толкоз им е омръзнало от драмата с " развода ", че има пазар за канал, отдаден на вести, които нямат нищо общо с Брекзит.

Тази година изследване на Института на " Ройтерс " за проучване на публицистиката сподели, че над една трета от интервюираните хора заобикалят новините, а множеството показват Брекзит като съществена причина за това.

Каналът " Скай нюз без Брекзит ", който ще работи от 17 ч. локално време (16 ч. по Гринуич) до 22 ч. от понеделник до петък, ще обслужва хората, които считат Брекзит за не изключително трогателен, съобщи ръководителят на " Скай нюз " Джон Райли. " Знаем, че нашите фенове ще оценят това ", сподели той. " Брекзит е историческа история, която има огромно влияние и ние ще продължим да я отразяваме изцяло ", съобщи Райли.

По думите му " новият канал просто дава опция на хората да си починат от Брекзит ". /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (766)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР