Британската телевизия Channel 4 ще се ангажира със създаването на

...
Британската телевизия Channel 4 ще се ангажира със създаването на
Коментари Харесай

Документален филм за Кейвин Спейси проследява съдебните му неволи

Британската телевизия Channel 4 ще се ангажира със основаването на документален сериал в две елементи, който ще се задълбочи в живота на Кевин Спейси. Той дава обещание да наблюдава живота му от сцената на Бродуей до превръщането му в голяма кино звезда и до обвиняванията в полов тормоз и злоупотреби, както и правосъдните каузи, в които артистът е замесен сега.

Твърди се, че новият документален филм ще прегледа правосъдните случаи в живота на злепоставяния артист. Новият документален филм е с работно заглавие " Spacey Unmasked ".

Срещу Кевин Спейси сега има нови обвинявания, които бяха повдигнати против него във Англия. Той би трябвало да се яви в съда за тези нови обвинявания на 14 юли.

Този нов документален филм за ще бъде продуциран от Roast Beef Productions и All3Media International. Кира Филипс ще режисира документалния филм. Тя е известна с това, че е режисирала различен документален филм на Channel 4, озаглавен " Джеръми Кайл: гибелта на дневното време ". Изпълнителен продуцент на кино лентата ще бъде Дороти Бърн, която е някогашен началник на новините на Channel 4. Според изказването на Бърн:

" Филмът ще наблюдава развоя на историята на обвиняванията в корист против него и последвалите правосъдни каузи ".

Звучи по този начин, като че ли стартирането на този нов документален евентуално ще се концентрира върху това, че Кевин Спейси е евентуална жертва в тези правосъдни каузи.

Първоначалните обвинявания доведоха до уволнението на Спейси от извънредно известния сериал на Netflix " Къща от карти " . Неотдавна артистът беше упрекнат в четири случая на полово посягане от трима разнообразни мъже в Обединеното кралство. Следващия месец той би трябвало да се яви в съда, с цел да се дефинира дали ще му бъдат повдигнати публични обвинявания.
Още любопитни кино вести от последните дни:
През последните пет години беше отвън светлината на прожекторите поради първото обвиняване против него . Очевидно той се е опитвал да се завърне към актьорската си кариера. Предстои му да взе участие в три разнообразни, в това число един, в който ще се превъплъти в облика на известния публицист Гор Видал. С новите обвинявания против него обаче може да се наложи той още веднъж да се отдръпна от актьорската си кариера.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР