Британската суперзвезда в колоезденето Крис Фрум гостува в рубриката Моето

...
Британската суперзвезда в колоезденето Крис Фрум гостува в рубриката Моето
Коментари Харесай

Крис Фрум: Изглеждам нелепо в огледалото


Британската суперзвезда в колоезденето Крис Фрум гостува в рубриката " Моето спортно тяло " на " Таймс " седмица след триумфа си във Вуелтата.

Той записа исторически дубъл през сезона, като преди този момент победи и в Тур дьо Франс. Асът на Скай не взе участие в Джирото на Италия, само че си го сложи като цел за следващата година.

" Честно казано, усещам се неуместно, когато се погледна в огледалото. Масивни крайници и едва тяло от горната страна. Доста е непропорционално. Първата ми работа, откакто се откажа от колоезденето ще бъде да вляза във фитнеса и да поработя малко върху раменете и гърдите, с цел да стана по-балансиран ", споделя с възприятие за комизъм Фрум.



Той разкрива също, че е бил много изумен от показателя си на телесна лой след проучване през 2015 година, защото се оказало, че е 9,8 %. " Очаквах да е по-нисък ", споделя колоездачът и прав, тъй като индикаторите са за атлетично телосложение.

Сезонът за Фрум не е приключил с успеха във Вуелтата. Той възнамерява да кара за Англия в бягането по часовник на международното състезание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР