Британската суперзвезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, даде

...
Британската суперзвезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, даде
Коментари Харесай

Джошуа е бил нокаутиран в спаринг преди Анди Руис

Британската суперзвезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, даде стеснителен сигнал преди реванша си против Анди Руис след няколко дни. Според "World Boxing News ", Ей Джей е бил нокаутиран по време на спарингите, с които се приготвя за огромния мач. Реваншът ще се организира на 7 декември в Саудитска Арабия.

Британецът пробва да се приготви по най-хубавия метод за реванша си против сегашния международен първенец Анди Руис-младши. Сблъсъкът ще се организира в събота вечер /7.12./ в Саудитска Арабия от 22,00 часа, а Вие ще можете да го наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

Изданието обаче не оповестява кой е бил боецът, пратил на пода някогашният международен първенец на 3 от най-важните федерации в бокса. Джошуа обаче е сменил няколко спаринг сътрудници по време на подготовката си. Сред тях са Албон Первизай, Том Литъл, Дерек Чисора, Андрю Табити и Тимъти Мотен.

Припомняме, че преди първия мач с Руис, в който изгуби коланите си, Джошуа не беше в най-хубавата си кондиция. Тогава потеглиха клюки, че по време на подготовка той е бил пратен в нокдаун, само че неговите представители опровергаха информацията. Въпреки това, към този момент няма удостоверение, че информацията този път е вярна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР