Британската суперзвезда Sting пристига в София тази седмица, за да

...
Британската суперзвезда Sting пристига в София тази седмица, за да
Коментари Харесай

Остават броени дни до концерта на Sting в София, Chinchilla ще е специален гост

Британската суперзвезда Sting идва в София тази седмица, с цел да подари на българската аудитория един необикновен концерт в Арена Армеец.

Турнето My Songs стартира преди няколко дни, а България е една от първите страни, които ще станат част от обиколката на музиканта. На 24 май излезе и едноименният албум My Songs, който включва едни от най-големите шлагери на Sting, белязали кариерата му, в нов прочит и аранжимент. Албумът е разполагаем в общоприета и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.
 Спечелете 2 билета за концерта на Стинг у нас с играта на OFFNews
Sting идва в България дружно с огромен екип и с персоналния си готвач. Концертът ще е в действителност специфичен и впечатляващ. Самият музикант разказва турнето като „ живота му в песни “.

Специален посетител на концерта ще бъде младата поп изпълнителка - Chinchilla. Тя дебютира през 2019 със забележителния си сингъл, “Elements ”, с който пречупва музикалните жанрове. За малко време тя набира извънредно огромен брой почитатели по целия свят.

Огромният интерес към концерта беше предстоящ. Билетите са съвсем разпродадени, като към момента има лимитирано количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов “ няма да бъде затворен. От съдебномедицинска експертиза приканват всички почитатели да се насочат към залата по-рано, с цел да може да се извършат рутинните инспекции по сигурността в точния момент.

Chinchilla ще се качи на сцената към 20:00 часа, а Sting към 21:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР