Британската суперзвезда Антъни Джошуа в бокса бе награден с Орден

...
Британската суперзвезда Антъни Джошуа в бокса бе награден с Орден
Коментари Харесай

Джошуа бе награден с Орден на Британската империя

Британската суперзвезда Антъни Джошуа в бокса бе награден с " Орден на Британската империя " в чест на рождения ден на кралицата.

28-годишният международен първенец в тежка категория, който сега има купите на WBO, WBA, IBF и IBO, бе почетен с достойнството да стане джентълмен на този медал поради приноса му към бокса.

Джошуа бе награден и с ордена " Член на Британската империя " (MBE) през 2013 година, откакто завоюва златен орден на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Британецът има всички значими шампионски колани в тежка категория като се изключи този на WBC, който е владеене на американеца Дионтей Уайлдър. Екипите на двамата боксьори договарят за съединителен дуел, само че договарянията са в застой и е по-вероятно противник на Джошуа в идната му борба да бъде наложителният кандидат на WBA Александър Поветкин.

Завръщането на Джошуа на кръга е планувано за 29-ти септември на стадион " Уембли " в Лондон. Ако тогава Джошуа се бие с Поветкин, следователно дуелът с Уайлдър ще остане за февруари 2019-та година на " Принсипалити стейдиъм " в Кардиф – където Джошуа победи Джоузеф Паркър и Карлос Такам в последните си две срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР