Британската суперзвезда Антъни Джошуа е "на 95%-та сигурен", че ще

...
Британската суперзвезда Антъни Джошуа е "на 95%-та сигурен", че ще
Коментари Харесай

Джошуа: Ще се бия с Уайлдър до края на годината

Британската суперзвезда Антъни Джошуа е "на 95%-та сигурен ", че ще има обединителна среща с първенеца на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър до края на тази година.

Двамата боксьори държат всички съществени трофеи в тежка категория и желаят да се срещнат, само че макар продължителните договаряния, договорка сред двамата към момента няма, написа "Sportal ".

Преди няколко седмици Уайлдр разгласява видео, в което предлага на своя конкурент обезпечен доход от 50 милиона $, с цел да се изправи против него, само че промоутъра на Джошуа, Еди Хърн, дефинира офертата като нищо повече от "рекламен трик ", въпреки че той въпреки всичко е приел предлагането на съществено.

Говорейки след успеха на неговия другар Тони Белю над Дейвид Хей в събота вечер, Джошуа съобщи, че се усеща доста убеден, че в даден миг тази година дуел с Уайлдър ще има.

"Двубой с Уайлдър ще има, 95% още тази година. Наистина съм мощно заинтригуван от такава среща. Вече не можем да приказваме за финансовата част, тъй като съм сигурен, че ще има облага от този дуел ", съобщи Джошуа.

"И по този начин, дано оставим това настрани и да погледнем дявола в очите. Не можете просто да ми предложите някаква пари и до там. Не съм тук, с цел да продам коланите си и да ви оставя да контролирате събитието. Аз не върша по този начин. Нека изградим тази среща в същинския й капацитет. Искам дуелът да се случи във Англия, а те го желаят в Съединени американски щати. Имаме доста време, с цел да приключим договорката, тъй като тя може да се случи в края на годината. Работим неуморно върху тази среща ", приключи първенецът на IBF, IBO, WBA и WBO.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР