Британската стартъп за оргии Killing Kittens обяви създаването на "първата

...
Британската стартъп за оргии Killing Kittens обяви създаването на "първата
Коментари Харесай

И това доживяхме! Създават първата социална мрежа за секс и оргии

Британската стартъп за оргии Killing Kittens разгласи основаването на "първата в света обществена мрежа за секс ". Приложението е пуснато в чест на 15-годишнината на компанията, написа Daily Star.

Според Ема Сейл, основен изпълнителен шеф на Killing Kittens, новата услуга ще разреши на потребителите да се любуват на оргии в ерата на общественото разграничаване.

„ Накрая създадохме световна общественост за полово освободените! Имаме Фейсбук за другари, LinkedIn за бизнес, а Killing Kittens ще е първата в света обществена мрежа за секс “, сподели Сейл.

Отбелязва се, че в създаването на приложението са взели участие единствено дами програмисти. Те описаха услугата като „ оргия в джоба ви “, защото разрешава на голям брой хора да имат интимни връзки онлайн по едно и също време.

Според разработчиците всеки нов консуматор се ревизира от модератори, тъй че всички участници в процеса да са допустимо най-сигурни. Приложението е предпазено от запис на екрана и снимане на видео, както и от опазване на поверителна информация на други консуматори.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР