Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник Сън тайната на

...
Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник Сън тайната на
Коментари Харесай

Тайната на дълбоките джобове върху роклите на Меган

Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник Сън тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл - в тях брачната половинка на принц Хари крие ръцете си.

Наблюдателни почитатели на някогашната американска актриса и сегашна херцогиня на Съсекс установяваха, че в последно време тя се появява на обществени места с тоалети с доста дълбоки джобове, в които непрестанно крие ръцете си.

Според експертката Джуди Джеймс тази привичка оказва помощ на Маркъл да се оправя с проблем, който изпитва всеки един от нас: "Ние просто не знаем къде да през деня ръцете си, когато хората ни гледат ".

Но дали е тази същинската причина, заради която кралската персона е почитател на дълбоките джобове? Бившата американска актриса е личност, с много добра убеденост в себе си. А дълбоките джобове са неин избор не от неспокойствие, а поради фешън пристрастия, пишат от Българска телеграфна агенция.

Херцогинята на Съсекс им е огромен обожател, защото доста си пада по модата от 50-те години на предишния век. Нейните рокли са въодушевени от Одри Хепбърн, а те наложително се носят с едната ръка в джоба, което надали не е предписание на етикета.

Източник: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР