Британската рок група Queen ще свири на Оскарите в неделя,

...
Британската рок група Queen ще свири на Оскарите в неделя,
Коментари Харесай

Queen ще забият на Оскарите

Британската рок група " Queen " ще свири на " Оскарите " в неделя, оповестиха уредниците. Биографичната лента за известния фронтмен на групата Фреди Меркюри " Бохемска рапсодия " има 5 броя номинации, в това число такава за най-хубав филм.
Тази година, 28 години след гибелта на Меркюри, Рами Малек плени почитателите на групата с отличната си интерпретация облика му, като той е един от основните любимци за " Queen " за основна мъжка роля. Самият филм, съгласно IMDB, е вторият любимец за огромната премия след " Зелена книга ".
" Бохемска рапсодия " осъществя над 854 милиона $ в интернационалния бокс-офис, трансформирайки се в най-успешния музикален биографичен филм в историята.
Фреди ще бъде сменен в " Queen " на " Оскарите " от звездата от " American Idol ", Адам Ламбърт, който пее с групата от 2011 година.

Снимка: Getty Images/Guliver
" Не единствено, че трябваше да се уверя, че гласът ми се подвигна и знам всички думи… само че по-страшното беше и усещането на почитателите. Това не е моя музика, която съм написал - това съм аз, като посетител, с една от най-големите рок банди на всички времена, пея песните, на които един от най-великите рок артисти на всички времена вдъхва живот. Фреди е незаместим! ", показа преди време 37-годишният Адам.
Освен на " Queen " и Адам Ламбърт, гостите на гала ще имат опцията да се насладят на осъществяването на Лейди Гага и Брадли Купър, които ще показват номинираната ария " Shallow " от " Роди се звезда ". Бет Мидлър ще пее парчето " The Place Where Lost Things Go " от кино лентата " Мери Попинз се завръща ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР