Британската риалити звезда Джема Колинс се похвали с огромно финансово

...
Британската риалити звезда Джема Колинс се похвали с огромно финансово
Коментари Харесай

Риалити звезда се похвали с огромно богатство и невероятно снабдяване с гащи

Британската риалити звезда Джема Колинс се похвали с голямо финансово положение, което й разрешава да носи всеки ден нов чифт гащи и да се реалокира в шикозния квартал на Лондон Найтсбридж. Това написа The Sun.

Колинс сподели, че е станала мултимилионерка, откакто е била бомбардирана с преференциални телевизионни покупко-продажби. В момента тя прави оценка благосъстоянието си на 5 милиона паунда.

38-годишната звезда съобщи, че благосъстоянието е станало за нея избавителен пояс за всички злобни критици в мрежата. „ Не виждам троловете, тъй като банковата ми сметка пораства, пораства и пораства - те могат да ме наскърбяват колкото желаят “, отсече тя.

Колинс е заета с избора на неподвижен парцел и избора на мебели за новия дом. Пътувайки из целия свят, тя възнамерява да оборудва къщата си в Западен Лондон, покрай резиденцията на принц Уилям и брачната половинка му Кейт.

„ Слушайте, нямам време да виждам рецензиите в мрежата, тъй като съм прекомерно заета с работа “, сподели тя.

Риалити звездата смята себе си за първия човек, който "наруши " правилото на интернет издевателството, тъй като съгласно нея тя е неуязвима от всички отправени към нея изказвания.

Колинс взе участие във форматите стратегиите The Only Way Is Essex (за жителите на Есекс, предградие на Лондон), Big Brother ( "Big Brother "), Dancing on Ice ( "Dancing on Ice "). По-късно тя имаше лично шоу по женския ефирен канал ITVBe.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР