Британската принцеса Юджини ще тръгне по стъпките на братовчед си

...
Британската принцеса Юджини ще тръгне по стъпките на братовчед си
Коментари Харесай

Принцеса Юджини ще последва примера на принц Хари за сватбата си

Британската принцеса Юджини ще тръгне по стъпките на братовчед си принц Хари и ще предложения на венчавката си в Уиндзорския замък през октомври 1200 свои сънародници, предава Ройтерс. Агенцията се базира на известие на Бъкингамския замък .

28-годишната Юджини е най-малката щерка на третото дете на кралица Елизабет Втора - принц Андрю . Юджини се роди от брака му с херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън .
 Официалните фотоси на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк за оповестяването на годежа им Официална фотография на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк за оповестяването на годежа имGuliver/Getty Images
Красивата принцеса ще се венчае със своя другар, 32-годишният Джак Бруксбанк , на 12 октомври в Уиндзорския замък. На същото място подписаха брак принц Хари и американската актриса Меган Маркъл в границите на обилна гала през месец май.

 
Досущ като Хари принцесата Юджини ще предложения 1200 свои сънародници от всички краища на Обединеното Кралство, с цел да се причислят към празненствата в Уиндзорския палат .
Princess Eugenie and Jack Brooksbank would like to invite members of the public to join their wedding on 12 October, 2018, to attend inside the Precincts of Windsor Castle.
More here:
— The Royal Family (@RoyalFamily) Присъстващите ще посрещнат кралската двойка на излизане от параклиса " Сейнт Джордж " откакто завърши службата. Благотворителни организации и деца от локалните учебни заведения също ще бъдат измежду поканените.
 
Младоженците, също като Хари и Меган , ще създадат къса обиколка с колесница.

Принцеса Юджини е девета по линията на заместничество на английския трон. Тя работи в арт средите, до момента в който нейният избраник е някогашен управител на известен лондонски нощен клуб.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР