Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк

...
Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк
Коментари Харесай

Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк

Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк на обилна гала в Лондон, съобщи Скайнюз.

По-малката дъщерята на херцога на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, и деветата в линията на престолонаследието на английската корона сподели заветното "Да! " на своя фаворит в църквата "Свети Георги " в двореца Уиндзър.

На тържеството, което стартира в в 11 часа локално време (13 българско), участваха над 1000 души. За да почетат сватбата на своята родственик, в Св. Георги бяха нейната баба президентът на Обединеното кралство Елизабет II със брачна половинка си принц Филип, наследникът на Короната принц Чарлс, братовчедите на булката - принцовете Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън, Хари и със своята брачна половинка Меган Маркъл, които подвигнаха женитба на 19 май 2018 година

Сред гостите имаше и доста звезди на шоубизнеса. В региона на храма бяха видяни английският модел Кейт Мос, артистът Роби Уилямс и американската артистка Лив Тайлър.

Информацията за сватбата на аристократката и търговеца на вино бе публично доказана на 19 септември. Тогава Елизабет II разгласи, че ще бъде стопанка на втората за тази година кралска женитба.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР