Британската принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония

...
Британската принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония
Коментари Харесай

Британската принцеса Юджини се омъжи

Британската принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на гала в параклиса „ Сейнт Джордж” в Уиндзорския замък.

Младоженците размениха клетви и Джак Бруксбанк постави халката на принцеса Юджини.

Снимка: EPA

След като двамата бяха оповестени за брачен партньор и брачна половинка, италианският тенор Андреа Бочели изпя „ Аве Мария”.

Булчинската рокля на принцеса Юджини е дело на английските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, които основаха марката " Питър Пилото " през 2007 година в Лондон, заяви в. " Дейли телеграф ", представен от Българска телеграфна агенция.

Принцеса Юджини се среща с двама моделиери, когато е хазаин на демонстрация в поддръжка на дамите художнички. Тя е почитател на марката от няколко години. Принцесата интензивно се е присъединила в дизайна на булчинската си рокля. Моделиерите деликатно проучили архивите на кралските сватби през годините.

Снимка: EPA

Тоалетът е с деколте, което обгръща раменете и се спуска по гърба, преливайки в шлейфа. Това било особено условие на принцесата, претърпяла интервенция от сколиоза на 12-годишна възраст.

Принцесата носеше тиара със смарагди, която й беше предоставена за случая от Елизабет Втора. Украшението е направено през 1919 година от платина, като на него са инкрустирани диаманти и по шест смарагда от всяка страна.

Снимка: EPA

На сватбената церемонията участваха кралица Елизабет Втора и брачният партньор й принц Филип, принц Чарлз, родителите на булката - херцозите на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, сестрата на булката принцеса Биатрис, принцеса Ана, принц Едуард, принцовете Уилям и Хари със съпругите си и други членове на английското кралско семейство.

Тиодора Роуз Уилямс, 6-годишната дъщеричка на английския артист Роби Уилямс е една от шаферките на сватбата на принцеса Юджини.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР