Британската принцеса Юджини очаква второто си дете от съпруга си

...
Британската принцеса Юджини очаква второто си дете от съпруга си
Коментари Харесай

Принцеса Юджини очаква второ дете

Британската принцеса Юджини чака второто си дете от брачна половинка си Джак Бруксбанк, предават медиите на Острова.

" Принцеса Юджини и господин Джак Бруксбанк имат удоволствието да оповестят, че чакат второто си дете през лятото ", заяви Бъкингамският замък.

" Толкова сме разчувствани да споделим, че ще има ново попълнение в фамилията ни ", написа бъдещата майка в Instagram до фотография на сина си Огъст.

" Семейството се радва доста, а Огъст доста желае да стане батко ", написа в изказването на Бъкингамския замък.

Юджини, която е на 32 години, е единадесета по линия за заместничество на английския трон, напомня Българска телеграфна агенция. Тя е по-малката щерка на брата на крал Чарлз Трети принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън. Принцесата се омъжи за своя обичан Джак Бруксбанк след осемгодишна връка на сватбена гала, състояла се в замъка Уиндзор през 2018 година Две години по-късно тя забременя. При оповестяването на щастливата весет Юджини сподели, че не желае наследникът ѝ да има благородническа купа. 

" Дори и кралицата да им предложи купата като подарък, желанието на Юджини и Джак не е детето им да няма такава. Юджини знае, че купата може да е както благословия, по този начин и проклинание, ето за какво тя и Джак желаят детето им да живее елементарен живот и да изкарва единствено прехраната си. Титлите нямат значение за съпрузите, те желаят единствено крепко и щастливо дете ", сподели тогава поискал анонимност източник пред списание " Vanity Fair ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР