Британската преса посвети много страници на сватбата на принц Хари,

...
Британската преса посвети много страници на сватбата на принц Хари,
Коментари Харесай

Това е триумф на монархията

Британската преса посвети доста страници на сватбата на принц Хари, като дитирамбите си съперничеха в мненията на церемонията, съобщи АР.

"Под луксозното майско слънце, сватбата на новия херцог и херцогиня на Съсекс отразяваше най-характерното за тях - непринудена двойка, изпълнена с прелест и искра, напряко прелестна. Това беше успех " - написа в. "Сънди телеграф ", който на първа страница сложи фотографията с целувката на младоженците пред храма "Сейнт Джордж ".



"Булката беше прелестна - добавя консервативният вестник, съгласно който "дори Дисни не би могъл да сътвори по-добра принцеса ".

"Най-хубавата от всички кралски сватби - написа от своя страна в. "Сън он сънди " и дефинира този съюз като "историческа смяна " за монархията ". - Това е ден, който дълго ще остане в паметта ни, превъзходен знак за страната ни, която се е трансформирала ".

В. "Сънди мирър " с трогване написа, че сватбата въплъщава "днешна Англия - съвременна, с доста култури, мулитрасова ".





С по-малко възторг в. "Гардиън " приканва възможното значение на този съюз да не бъде преувеличавано. Макар и да са съвременни по дух, що се отнася до родителите им, няма нищо "революционно " ново у Хари и Меган. Вестникът припомня, че булката се е отказала от кариерата си, а принц Хари "не е показвал да желае да има такава ".

"Като при всички сватби има вяра за нещо ново и даже оптимизъм - продължава в. "Гардиън ". - Утре обаче ще ни занимава още веднъж Брекзит. "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР