Британската полиция задържа 27-годишен мъж, който се предполага, че е

...
Британската полиция задържа 27-годишен мъж, който се предполага, че е
Коментари Харесай

Задържан е 27-годишен мъж за нападенията с нож в Бирмингам |

Британската полиция задържа 27-годишен мъж, който се допуска, че е направил нападенията с нож в нощта на събота против неделя в Бирмингам, предава Франс прес. Тогава един човек почина, а седем бяха ранени, като двама от тях бяха в тежко положение.

Вчера вечерта полицията излъчи фрагменти на обвинения нападател от наблюдателни камери, като по-късно органите на реда са получили голям брой сигнали. Рано тази заран, при инспекция на един от тях в квартала Сели Оук, е задържан и обвинения.

" В 4 ч. сутринта задържахме мъж, който е обвинен в ликвидиране и седем опита за ликвидиране при редица набези с нож в Бирмингам ", заяви полицията на графство Уест Мидландс.

Според управляващите към този момент няма данни нападението да е терористичен акт, нито пък да е предизвикано от спор сред незаконни групи или пък да е нахлуване от ненавист. Според полицията жертвите са били нападани инцидентно.

В ранните часове на неделя беше погубен 23-годишен мъж, 19-годишен мъж и 32-годишна жена бяха тежко ранени. Другите потърпевши са на възраст сред 23 и 33 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР