Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в

...
Британската полиция съобщи днес, че е задържала 44 души в
Коментари Харесай

Британската полиция арестува 44-ма за сексуални злоупотреби с деца

Британската полиция заяви през днешния ден, че е задържала 44 души в хода на следствие на небивали по обсег до момента полови злоупотреби с деца в Северна Англия, съобщи Ройтерс.

Полицията в Западен Йоркшир заяви, че 36 мъже и три дами са били арестувани през последните две седмици в следствие, учредено на изказванията на четири дами, че са станали жертви на полови злоупотреби като деца, най-вече в градовете Дюсбъри и Батли сред 1995 и 2002 година, предава Българска телеграфна агенция.

Тези арестувания последваха арести на други петима мъже в края на предходната година. Арестуваните са били разпитани и освободени в очакване на по-нататъшно следствие.

" Надяваме се тези арести да уверят нашите локални общности, че сме напълно ангажирани със справяне със половата употреба на деца ", сподели контрольор Сет Робинсън.

През януари полицията заяви, че е арестувала 55 души в следствие на полови злоупотреби с деца, включващо седем дами, които настояват, че към тях са осъществявани полови злоупотреби като деца сред 2002 и 2009 година в Дюсбъри и Батли, отбелязва Ройтерс. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР