Британската полиция претърсва три адреса в Мидландс след като арестува

...
Британската полиция претърсва три адреса в Мидландс след като арестува
Коментари Харесай

Полицията в Англия извършва претърсвания след атаката в Лондон

Британската полиция претърсва три адреса в Мидландс откакто арестува мъжа, врязал автомобила си в заграждения пред Народното събрание, по съмнения в терористични дейности. Бяха ранени трима души.

29-годишният негър мъж е английски жител, само че е роден в друга страна. Според вестник „ Гардиън “ той е от судански генезис. Полицията сега претърсва три адреса – два в Бирмингам, откъдето е мъжът, и един в Нотингам, където е записана колата.

Мъжът е дошъл с колата в Лондон от Бирмингам в понеделник през нощта. При случая бяха ранени трима души. Двама от тях постъпиха в болница, само че по-късно бяха изписани.

Премиерът Тереза Мей, която е в отпуск в Швейцария, прикани хората за зоркост като не престават да водят естествения си метод на живот. За повторно през последните две години домът на нашата народна власт, който е знак на нашите полезности като приемливост и независимост, става очевидец на ужасни подиуми на няколко метра от входните порти, уточни Тереза Мей. След съвещание на Комитета за справяне с спешни обстановки „ Кобра “ бе решено да не се покачва равнището на опасност от тероризъм, което остава " съществено ".

Източник: БНР
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР