Британската полиция претърсва няколко адреса в Англия във връзка с

...
Британската полиция претърсва няколко адреса в Англия във връзка с
Коментари Харесай

Британската полиция претърсва адреси след атаката в Лондон

Британската полиция претърсва няколко адреса в Англия по отношение на вчерашния случай пред Народното събрание в Лондон. Сутринта във вторник автомобил се вряза в загражденията и рани трима души, а водачът беше задържан.

 © Българска телеграфна агенция
Полицията преглежда като терористичен акт вчерашното нахлуване пред английския парламент.

Претърсени са били три адреса след ареста на мъжа, който се вряза с автомобила си в загражденията. Две от местата са в Бирмингам, откъдето е мъжът, и един в Нотингам, където е записана колата.

Междувременно автомобилът бе изместен от мястото на случая. Жителите на Лондон обаче са надълбоко загрижени за сигурността си.
Уенди, жителка на Лондон: Отново се случва! Защо не са взети ограничения? Какво още би трябвало да стане, с цел да го създадат.
През март предходната година, още веднъж край Народното събрание, нападател с кола умъртви четирима души на близкия Уестминстър бридж, след което смъртоносно прободе с нож невъоръжен служител на реда.
 Трима са ранените при нападението в Лондон Трима са ранените при нападението в Лондон
Трима души бяха ранени при нахлуване, което полицията преглежда като терористичен акт. Извършителят е арестуван - той не е бил прочут на разследващи...
 Полицията преглежда случая в Лондон като терористичен акт Полицията преглежда случая в Лондон като терористичен акт
Лондонската полиция преглежда пътния случай край английския парламент като терористичен акт, оповестиха от Скотланд Ярд. По-рано през днешния ден лек автомобил се...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР