Британската полиция арестува 29-годишна жителка на Манчестър, която се опитала

...
Британската полиция арестува 29-годишна жителка на Манчестър, която се опитала
Коментари Харесай

Ревнива девойка удари с кола новата любима на своя бивш приятел

Британската полиция арестува 29-годишна жителка на Манчестър, която се пробвала да убие новото гадже на някогашния си другар в курорта в Магалуф. Кеми Коукер била отведена до полицейския сектор с белезници, а самата жена криела лицето си под качулката. Жертвата, 23-годишната Меган Татерсъл, се възвръща в болничното заведение от нападението, оповестява " Сън ".

За да се разправи със съперничката си, Кеми решила просто да я удари с колата. Половин час по-късно момичето било задържано по съмнение за опит за ликвидиране, само че скоро по-късно тя е освободена под гаранция като не може да напуща мястото и е със възбрана да се доближава до жертвата на повече от 500 метра.


Меган Татерсъл

Според очевидци, Мегън вървяла по тротоара, когато я блъснала колата, която незабавно изчезнала от мястото на случая. В рамките на 30 минути локалният патрул съумял да хване престъпничката, която съответствала на описанията на очевидците. Мегън получила съществени пострадвания, само че съгласно предварителна информация те не са опасност за живота й.

Превод и редакция: БЛИЦ


Кеми Коукер
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР