Британската певица Ели Голдинг издава утре четвъртия си студиен албум,

...
Британската певица Ели Голдинг издава утре четвъртия си студиен албум,
Коментари Харесай

Ели Голдинг излива душата си в един нов и по-различен от всичко досега албум

Британската певица Ели Голдинг издава на следващия ден четвъртия си студиен албум, който е с положително обръщение, съобщи Асошиейтед прес.

Албумът " Brightest Blue " излиза след съвсем петгодишна пауза. Той е майсторски изкусен, с персонални текстове, предопределени да въодушевяват.

" Този албум е за независимостта и за това щастието ти да не зависи от някой различен, а по-скоро самичък да си негов източник ", сподели певицата пред Асошиейтед прес.



Ели Голдинг в последна сметка откри предходната година любовта - тя се омъжи, само че записите на албума са почнали доста преди този момент. Тя е писала песните, когато е завършила предходна връзка, сменила е мениджърския ис екип, преместила се е да живее в Ню Йорк.

Джо Киърнс, който е изпълнителен продуцент на албума, сподели, че пишейки текстовете, Ели Голдинг се оправя с проблемите в персоналния си живот.

" Сякаш излива всичките си усеща в текстовете. Те са съвсем като класика, като стихотворение, не като поп песни ", добави той.



Заглавието " Brightest Blue " (Най-яркото синьо) демонстрира персоналното й израстване. Две от песните " Flux'' и " Start " даже приключват с това по какъв начин тъмнината се трансформира в светлина.

" Искам да приказвам за това по какъв начин нещата не вървят, а по-късно да дам някакъв излаз ", сподели Голдинг.

Първите три албума на Ели Голдинг станаха платинени. Предишният " Delirium " излезе през ноември 2015 година

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР