Британската певица Джеси Джей призна, че връзката й с актьора

...
Британската певица Джеси Джей призна, че връзката й с актьора
Коментари Харесай

Джеси Джей се запозна с дъщерята на гаджето си Чанинг Тейтъм

Британската певица Джеси Джей призна, че връзката й с артиста Чанинг Тейтъм е сериозна и тя към този момент се познава с щерка му Евърли.

"Тя е единствено на шест и е прелестна ", разяснява изпълнителката на Think About That. Макар че връзката й с Тейтъм датира от месец октомври в медийното пространство се заприказва за сантименталните им връзки близо половин година по-късно.

„ Папараци ни снимаха с Чан преди още да сме сигурни какво съставлява връзката ни. Това сътвори огромно напрежение. Имахме потребност от време да се опознаем по-добре. Тъкмо в този момент се върнахме от първата си екскурзия дружно. Беше отлично, единствено това ще кажа “, изясни Джеси Джей.

Припомняме, че искрата сред нея и Тейтъм пламна единствено месец, откакто стана ясно, че той се развежда с колежката си и майката на детето му - Джена Дюан. Двамата бяха дружно в продължение на повече от девет години.

Самата Джеси Джей пък наскоро призна обществено, че съгласно лекарските прогнози тя няма да може да има деца. Въпреки това певицата е безапелационна, че не се е отказала от фантазията си да стане майка, като най-вероятно ще прибегне до осиновяване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР